
به گزارش کاسپین خبر به نقل از پلیس گلستان، سرهنگ سعید دادگر فرمانده انتظامی استان گفت:در پی وقوع چندین فقره سرقت در علی آباد کتول، دستگیری سارق به صورت ویژه در دستور کار ماموران قرار گرفت.
او افزود:ماموران پس از یک سری اقدامات تخصصی و تحقیقات گسترده میدانی به سرنخهایی از سارق رسیده و سرانجام با اشراف اطلاعاتی موفق شدند مخفیگاه وی را شناسایی کنند.
فرمانده انتظامی گلستان گفت:طی هماهنگی با مرجع قضائی در عملیاتی ضربتی متهم دستگیر و برای انجام تحقیقات به مقر انتظامی منتقل شد.
سرهنگ دادگر افزود:متهم پس از مواجهه با مستندات پلیس چارهای جز اقرار نداشت و به ۲۰ فقره انواع سرقت در شهرستان علی آباد کتول اعتراف کرد.
او با تاکید بر مقابله قاطعانه پلیس با مجرمان، گفت:سارق پس از تشکیل پرونده جهت سیرمراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شد.
http://www.caspiankhabar.com/91023