اخبار گرگان و گلستان|کاسپین خبر



دو سارق و یک مالخر کابل های مخابرات در گنبدکاووس دستگیر شدند
 فرمانده انتظامی گنبدکاووس از دستگیری دو سارق و یک مالخر سابقه دار کابل های مخابرات توسط ماموران پلیس آگاهی انتظامی این شهرستان خبر داد.

  فرمانده انتظامی گنبدکاووس  از دستگیری  دو سارق  و یک  مالخر سابقه دار   کابل های مخابرات  توسط ماموران پلیس آگاهی انتظامی این شهرستان خبر داد.

به گزارشکاسپین خبر،  سرهنگ محمود علی فر  روز یکشنبه درجمع خبرنگاران اظهار داشت:در پی گزارش سرقت کابل مخابراتی در ماه گذشته در گنبدکاووس، تیم ویژه ای از ماموران آگاهی و کلانتری ها تشکیل شد.

وی گفت:این تیم با بررسی های لازم، موفق به شناسایی یکی از سارقان و دستگیری او در حین سرقت شدند و پس از دستگیری سارق اصلی، همدست وی نیز شناسایی و دستگیر شد.

وی با بیان اینکه دراین ارتباط یک نفر مالخر نیز شناسایی و دستگیر شد، تصریح کرد:این سارقان که سابقه سرقت دارند، در بازجویی های پلیس به 61 فقره سرقت اعتراف کردند.

فرمانده انتظامی گنبدکاووس یادآور شد:از سارقان مقدار 8 هزار متر کابل مخابرات کشف و با تنظیم صورتجلسه ای به مخابرات این شهرستان تحویل داده شد.

سرهنگ علی فر با اشاره به تعطیلات نوروزی، از شهروندان خواست درصورتی که قصد مسافرت دارند، نکات ایمنی و بازدارنده را در منزل مسکونی خود رعایت نمایند./ایرنا 


http://www.caspiankhabar.com/6302






اطلاعیه شرکت گاز گلستان درباره آزمایش نشت گاز
تبلیغات نظام مهندسی ساختمان گلستان سال 96