اخبار گرگان و گلستان|کاسپین خبر



فرماندار گرگان:

۷۸۵ دستگاه خودروی ناقض محدودیت های تردد در گرگان جریمه شدند
فرماندار گرگان گفت: در شبانه روز گذشته ٧٨۵ پلاک بومی و غیربومی در شهرستان گرگان در طرح ممنوعیت تردد جریمه شدند.

به گزارش  کاسپین خبر  به نقل از مهر،  محمد حمیدی  صبح سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهارکرد:طرح محدودیت تردد پلاک های غیربومی و ممنوعیت تردد شبانه در شهرستان گرگان به صورت ویژه در حال اجرا است.

 فرماندار  گرگان افزود:در شبانه روز گذشته ٧٨۵ پلاک بومی و غیربومی در طرح ممنوعیت تردد  جریمه  شدند که ۱۰۶ مورد مربوط به تردد پلاک غیربومی و ۶۷۹ فقره هم به دلیل ممنوعیت تردد شبانه بوده است.

طبق گفته وی جریمه یک میلیون تومانی برای تردد خودروی غیربومی و جریمه ۲۰۰ هزار تومانی برای تردد شبانه لحاظ می شود.

حمیدی بیان کرد:برخورد خودروهای با پلاک غیربومی با جدیت در دستور کار پلیس راهور قرار دارد، لذا از همه مسافران تقاضامی شود از ورود به شهر گرگان بخصوص توقف و اتراق در محور ناهارخوران خودداری کنند.


http://www.caspiankhabar.com/92159






اطلاعیه شرکت گاز گلستان درباره آزمایش نشت گاز
تبلیغات نظام مهندسی ساختمان گلستان سال 96