Server Error: 500 (Internal Server Error)




What does this mean?

Something went wrong on our servers while we were processing your request. We're really sorry about this, and will work hard to get this resolved as soon as possible.

Perhaps you would like to go to our home page?

اخبار گرگان و گلستان|کاسپین خبر



برگزاری پنج هزار دادگاه آنلاین در گلستان
رییس کل دادگستری گلستان از فراهم شدن بستر برای حضور اینترنتی افراد در دادگاه‌های علنی برخط خبر داد و گفت: حدود پنج هزار دادرسی الکترونیک و دادگاه برخط از سال گذشته تاکنون در استان برگزار شده است.

به گزارش  کاسپین خبر  به نقل از ایرنا، حیدر آسیابی روز دوشنبه اظهار کرد:در دادگاه‌های آنلاین، طرفین پرونده به صورت تصویری در جلسه‌های دادرسی شرکت می‌کنند و دفاعیات و مستندات خود را به قاضی پرونده ارائه می‌دهند.

وی تعریف دادرسی الکترونیک را حضور تصویری از طریق اینترنت در دادگاه اعلام کرد و گفت:علاوه بر پرونده‌هایی که یکی از طرفین آن در زندان است این ظرفیت برای همه پرونده‌ها در استان فراهم شده است.

رییس کل  دادگستری  گلستان ادامه داد:افراد می‌توانند درخواست خود را برای شرکت غیرحضوری در دادگاه به قاضی پرونده ارائه کنند تا در روز رسیدگی، به صورت تصویری در جلسه دادگاه حاضر و دفاعیات و دادخواست‌های خود را به قاضی پرونده ارائه دهند.

آسیابی، کم‌کردن رفت و آمد به دادگستری‌ها و صرفه‌جویی در هزینه مردم به ویژه کسانی که محل زندگی و دادگاه آنان متفاوت است را از مزایای برگزاری دادرسی الکترونیک دانست.

وی با اشاره به برگزاری دادگاه‌های برخط، گفت:این دادگاه‌ها علنی است و امکان حضور اینترنتی اساتید، دانشجویان و علاقمندان به رشته حقوق در این دادگاه‌ها وجود دارد.

توسعه‌شفاف‌سازی در فرآیندهای رسیدگی قضائی و همچنین بهره‌برداری بیشتر و بهتر جامعه دانشگاهی، کارآموزان وکالت و نیز کارآموزان قضایی از محتوای علمی و فنی دادگاه‌ها و فرآیند دادرسی از اهداف برگزاری دادگاه‌های علنی برخط است.


http://www.caspiankhabar.com/95154




برچسب‌ها

دادگستری


اطلاعیه شرکت گاز گلستان درباره آزمایش نشت گاز
تبلیغات نظام مهندسی ساختمان گلستان سال 96