اخبار گرگان و گلستان|کاسپین خبر



رسیدگی الکترونیک به بیش از ۷ هزار پرونده در شورای حل اختلاف گلستان
معاون قضایی رئیس کل دادگستری گلستان از رسیدگی الکترونیک به بیش از ۷ هزار پرونده در شورای حل اختلاف استان خبر داد.

به گزارش  کاسپین خبر  به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان،  احمد جعفری  معاون قضایی رئیس کل  دادگستری  گلستان گفت:رسیدگی الکترونیک به پرونده‌ها یعنی حذف قلم و کاغذ که از تیر ماه امسال در شعب  شورای حل اختلاف  آغاز شد.

او افزود:در طرح رسیدگی الکترونیک پرونده کاغذی وجود ندارد و تشکیل، رسیدگی، صدور رای و بایگانی پروندها، همه سیستمی انجام می‌شود.

جعفری ادامه داد:طرفین پرونده هم می‌توانند با استفاده از نام کاربری و رمزی که شعب به آنان می‌دهد، مراحل رسیدگی به پرونده خود را اینترنتی دنبال کنند و علاوه بر آن اگر تمایل داشته باشند با ارتباط تصویری و غیرحضوری در جلسه‌های دادگاه شرکت کنند.

رئیس شورای حل اختلاف گلستان گفت:در سه ماهی که از آغاز اجرای این طرح می‌گذرد هفت هزار و ۳۰۰ پرونده، الکترونیک رسیدگی و برای تعدادی هم رای صادر شده است.

جعفری افزود:صرفه‌جویی در وقت و هزینه مردم، جلوگیری از رفت و آمد‌های غیر ضروری و رسیدگی سریع‌تر پرونده‌ها از جمله مزایای این طرح است.


http://www.caspiankhabar.com/92333






اطلاعیه شرکت گاز گلستان درباره آزمایش نشت گاز
تبلیغات نظام مهندسی ساختمان گلستان سال 96