اخبار گرگان و گلستان|کاسپین خبر



کارشناس هواشناسی گلستان:

هشدار زرد هواشناسی در گلستان/رگبار، رعد و برق و مه در راه است
کارشناس هواشناسی گلستان با بیان اینکه طوفان و باران‌های شدید از شنبه تا یکشنبه مهمان گلستان می‌شود،از کاهش دید در جاده‌ها و اختلال در تردد طی این مدت خبر داد و به کشاورزان و رانندگان در این زمینه هشدار داد.

به گزارش  کاسپین خبر  به نقل از ایسنا، مایحه معقولی امروز جمعه ۱۶ خرداد در گفت‌وگو با خبرنگاران، از تأثیرگذاری جریانات مرطوب شمالی در استان خبر داد و اظهار کرد:امروز در ساعات بعدازظهر احتمال وقوع بارش پراکنده وجود دارد، اما از بعدازظهر فردا با تقویت این جریانات، شرایط ناپایدارتری در سطح استان پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود:از روز شنبه به تناوب شاهد رگبار باران، رعد و برق، وزش باد و وقوع پدیده مه در نواحی مرتفع استان خواهیم بود.

کارشناس  هواشناسی  گلستانی ادامه داد:این شرایط جوی می‌تواند در برخی مناطق باعث کاهش دید و اختلال در تردد جاده‌ای شود.

او افزود:بر اساس پیش‌بینی‌های انجام‌شده، هشدار سطح زرد هواشناسی از ظهر شنبه تا پایان روز یکشنبه برای استان صادر شده است.

در همین راستا، به هم‌استانی‌ها به‌ویژه کشاورزان و رانندگان توصیه می‌شود در این بازه زمانی، تمهیدات لازم را برای پیشگیری از آسیب‌های احتمالی در نظر بگیرند.


http://www.caspiankhabar.com/95832




برچسب‌ها

هواشناسی


اطلاعیه شرکت گاز گلستان درباره آزمایش نشت گاز
تبلیغات نظام مهندسی ساختمان گلستان سال 96