اخبار گرگان و گلستان|کاسپین خبر



رئیس علوم پزشکی گلستان خبرداد؛

فوت ۲۱ بیمار کرونایی در گلستان/روند بستری ها کاهشی شد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان از فوت ۲۱ بیمار کرونایی در استان در شبانه روز گذشته خبر داد و گفت: روند بستری های کرونایی در گلستان کاهشی شده است.

به گزارش  کاسپین خبر  به نقل از مهر،  عبدالرضا فاضل  ظهر یکشنبه در جلسه پیشگیری و مقابله با  کرونا  استان اظهارکرد:بعد از حدود چهار هفته شرایط طاقت فرسا، هم اکنون شرایط کرونا در گلستان اندکی بهبود یافته است.

رئیس  دانشگاه علوم پزشکی  گلستان افزود:از روزهای گذشته شاهد شیب نزولی کرونا بوده و هم اکنون هزار و ۸۰۶ بیمار در مراکز درمانی استان بستری هستند که از این تعداد ۲۲۸ بیمار در آی سی یو تحت مراقبت بوده و ۸۰ بیمار هم به دستگاه ونتیلاتور متصل هستند.

وی توضیح داد:روز گذشته ۲۹۱ بیمار جدید بستری شده و ۳۴۰ ترخیص داشتیم و ترخیص‌ها از بستری‌ها پیشی گرفته است.

فاضل از  فوت  ۲۱ بیمار کرونایی در شبانه روز گذشته خبرداد و بیان کرد:با توجه به تعطیلات و برگزاری مراسم محرم ممکن است حالت سینوسی ابتلاء را در هفته آتی داشته باشیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت:در یک سال گذشته زیرساخت‌های بیمارستانی در استان را بهبود داده اما به دلیل قابل پیش بینی نبودن پیک پنجم دچار مشکل شدیم.

وی افزود:در چند هفته گذشته پنج دستگاه اکسیژن ساز و ۵۵ دستگاه ونتیلاتور وارد استان شده و ۲۰ تخت آی سی یو را افتتاح کردیم.

فاضل ادامه داد:بیمارستان‌های قدیمی علی آبادکتول، مینودشت و بندرگز را برای وارد کردن به چرخه مراقبت بیماران ارزیابی کرده و در مرکز گلستان هم می‌توانیم یک سوله بحران را راه اندازی کنیم.


http://www.caspiankhabar.com/92194






اطلاعیه شرکت گاز گلستان درباره آزمایش نشت گاز
تبلیغات نظام مهندسی ساختمان گلستان سال 96